MegaStores wordt gesloopt

Nieuws

Voor de MegaStores komen plannen om het gebouw te slopen. Dit gebeurt in fases. De gemeente werkt samen met ontwikkelaars COD en Amvest.

Het overdekte winkelcentrum maakt plaats voor nieuwe woningen. Volgens de ontwikkelaars zal zeker de helft van de appartementen betaalbaar worden. Op de begane grond is ruimte voor bedrijven en winkels. Naar verwachting begint de sloop eind 2024. De bouw start in 2025.

Lees meer: Megastores helemaal gesloopt voor nieuwe woontorens – Omroep West

MegaStores

Gebiedsontwikkeling Central Innovation District

Herontwikkeling MegaStores is een project in Laakhavens Hollands Spoor en onderdeel van het Central Innovation District (CID). Dat is het gebied tussen en rondom de 3 Haagse intercitystations (Den Haag Centraal, Hollands Spoor en Laan van NOI). In het CID werkt de gemeente samen met de stad aan de ontwikkeling van het nieuwe economische hart van de stad. Lees meer over het CID op de pagina Central Innovation District – Projecten – Den Haag.

Meer informatie

Lees meer over het project en de planning op de pagina Herontwikkeling MegaStores – Projecten – Den Haag

CID nieuwsbrief

Er gebeurt veel in het CID. Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de CID nieuwsbrief! De digitale nieuwsbrief verschijnt 6 keer per jaar met actuele informatie over de laatste ontwikkelingen.