Vragenlijst wijkagenda Laakhavens: eerste resultaten

Nieuws

De wijk Laakhavens is volop in ontwikkeling. Er komen veel nieuwe woningen. En meer voorzieningen. Maar deze periode van gebiedsontwikkeling kan 15 tot 20 jaar duren. Daarom werken bewoners, wijkpartners, ondernemers en de gemeente in de tussentijd aan de wijkagenda.

In de wijkagenda staat wat er goed gaat in de wijk. Maar ook wat er beter kan. Voor het maken van de wijkagenda konden bewoners een vragenlijst invullen. De eerste resultaten zijn nu bekend.

Informatie voor de wijkagenda

De gemeente startte dit jaar met verzamelen van informatie voor de wijkagenda. Deze informatie staat in het wijkprofiel Laakhavens. Bewoners konden ook een vragenlijst invullen. 172 bewoners gaven hun mening en beoordeelden de wijk met een 5,6. U kunt de resultaten van de vragenlijst in PDF bekijken. Ook haalde de gemeente informatie voor de wijkagenda op door:

  • straatinterviews
  • groepsgesprekken
  • spreekuur met koffiekar
  • bewonersbezoeken

Wijkagenda Laakhavens

De wijkagenda Laakhavens is voor de komende 4 jaar (2023-2027). Bewoners, ondernemers, wijkpartners en de gemeente werken de agenda na 4 jaar bij.

Bijeenkomst 12 september 2023

Bewoners en wijkpartners bepalen in het najaar van 2023 de prioriteiten voor de wijkagenda. Dit doen zij samen met de gemeente. De eerste bijeenkomst was dinsdag 12 september 2023: Inspirerende verhalenavond wijk(agenda) Laakhavens – Projecten – Den Haag.

U kunt meedoen met de wijkagenda door een e-mail te sturen naar: laak@denhaag.nl. Schrijf bij het onderwerp ‘wijkagenda Laakhavens’.