Omgeving Den Haag Centraal: nieuwe ideeën voor toekomst

Nieuws

De gemeente organiseerde op 18 april 2023 een bijeenkomst over de toekomst voor omgeving Den Haag Centraal. Bijna 160 bewoners en belanghebbenden dachten mee over het gebied. De nieuwe ideeën komen zoveel mogelijk in de plannen.

De workshops gingen vooral over verkeer (mobiliteit). En hoe de buitenruimte en gebouwen eruit moeten komen te zien (beeldkwaliteit).

Ook konden bezoekers hun zorgen, wensen en ideeën geven. Tijdens een presentatie legde de gemeente uit waarom er voor dit gebied een toekomstplan (ontwikkelvisie) komt. En wat tot nu toe de plannen zijn voor de omgeving van station Den Haag Centraal.

Heeft u de bijeenkomst van 18 april 2023 gemist? Op donderdag 11 mei 2023 organiseert de gemeente een online bijeenkomst.  

Volgende bijeenkomsten

Op 25 mei organiseert de gemeente een vervolgbijeenkomst over een aantal onderwerpen. U kunt dan als groep, per onderwerp, een advies geven. Dit advies gebruikt de gemeente voor de toekomstplannen van het gebied.

Meer informatie

Meer informatie over de plannen voor omgeving Den Haag Centraal staat op de pagina Plannen voor omgeving Den Haag Centraal.

Nieuwsbrief CID

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in het CID? Meld u aan voor de nieuwsbrief Central Innovation District.