Startbijeenkomst participatie openbare ruimte KJ Plein

Activiteit

De gemeente werkt aan een plan voor de inrichting van het Koningin Julianaplein. Op 4 september organiseert de gemeente 2 bijeenkomsten (late middag en avond) om mee te denken over dit ontwerp. Tijdens de bijeenkomsten laat de gemeente het ontwerp zien dat in het verleden is gemaakt. En legt de gemeente uit welke vragen er nog liggen voor het ontwerp. U kunt hierop reageren. Na afloop kunt u zich gelijk aanmelden voor de ontwerpateliers (workshops) in oktober-november. 

Voor wie

Bewoners, geïnteresseerden en belanghebbenden rond KJ Plein

Wanneer

Woensdag 4 september 2024 van 17.00 – 18.30 uur of 19.00 – 20.00 uur

Waar

ZZIIN, Koningin Julianaplein 10 (in stationshal met roltrap omhoog)

Aanmelden

U kunt op 2 momenten langskomen:

  • 17.00 tot 18.30 uur
  • 19.00 tot 20.00 uur

Aanmelden is niet verplicht, u kunt vrij binnenlopen. Maar de gemeente zet graag voor iedereen de koffie en thee klaar. Wilt u laten weten of u komt? Dat kan door een e-mail te sturen naar csnoi@denhaag.nl.

Meer informatie  

Lees meer over het plan en de planning op de projectpagina: Herontwikkeling Koningin Julianaplein

Gebiedsontwikkeling Central Innovation District   

Het project KJ Plein is onderdeel van het Central Innovation District (CID). Dat is het gebied tussen en rondom de 3 Haagse intercitystations (Den Haag Centraal, Hollands Spoor en Laan van NOI). In het CID werkt de gemeente samen met de stad aan de ontwikkeling van het nieuwe economische hart van de stad. Daarbij zijn goede bereikbaarheid, genoeg groen en voorzieningen belangrijk. Zo blijft de stad ook in de toekomst aantrekkelijk, veilig en leefbaar. Lees meer over het CID op de pagina Central Innovation District.

CID nieuwsbrief   

Er gebeurt veel in het CID. Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de CID nieuwsbrief. De digitale nieuwsbrief verschijnt 6 keer per jaar met actuele informatie over de laatste ontwikkelingen.